Hjem / Industri & landbrug / MiR udpeger ny dansk forhandler af mobile robotter
Technicons produktsortiment.
Fynske MiR har ramt et behov i markedet, som Technicon nu også skal bidrage til at realisere.

MiR udpeger ny dansk forhandler af mobile robotter

Technicon, der er specialiseret inden for fleksible automationsløsninger til fremstillingsindustrien, skal nu også bidrage til udbredelsen af de mobile robotter fra Mobile Industrial Robots til danske virksomheder.

Automationsspecialisten Technicon får nu et stærkt produkt ind i sortimentet. Virksomheden er blevet udpeget som forhandler i Danmark af de mobile robotter fra Mobile Industrial Robots. Technicon har da også spottet potentialet i produkterne fra den fynske robotgigant.

”Mobile Industrial Robots er en innovativ, global virksomhed, drevet af mennesker med et stort drive, stædighed, disciplin og energi. Det er den mentalitet, vi søger, når vi leder efter nye partnere,” siger salgschef Thomas Gøtke, Technicon.

MiR har 175 forhandlere fordelt på 50 lande, og nu blandt dem er altså Technicon, der dækker hele Danmark. Technicon er førende inden for udvikling og salg af fleksible automationsløsninger – og har desuden værktøjs- og maskinforhandler KJV som medejer og dermed en partner med afdelinger i syv byer i Danmark.

Hos Technicon er man glad for at få muligheden for at supplere produktpaletten ved at kunne tilbyde kunderne verdensklassestilbud inden for automatisering af intern logistik.

Nemme og fleksible at bruge

”Det er ikke uden grund, at MiR befinder sig i en solid førerposition på verdensmarkedet med sin overlegne teknologi, der har sat nye standarder for intern logistik. MiR-robotter er både overskuelige at investere i og nemme og fleksible at bruge. Det er det, der betyder noget for vores kunder, der tæller alle størrelser af virksomheder og et meget bredt udsnit af brancher,” siger Thomas Gøtke.

MiR oplever en kraftigt stigende efterspørgsel på automatiseret logistik på det danske marked. Den skal en forstærkning af forhandlerskaren nu imødekomme.

”Technicon har skabt en stærk forretning som leverandør af plug and play-løsninger, der fjerner automationsbarriererne i den danske industri. Hos MiR er vi glade for at gøre det muligt for Technicon at kunne levere endnu flere produktivitetsgevinster til deres kunder, nu hvor de har fået vores produkter på hylderne,” konstaterer MiRs Jakob Bebe, sales director for Skandinavien og Storbritannien.

Udover at have opgraderet i forhold til forhandlernetværket i Danmark, har MiR også forstærket den interne salgstab og ansat erfarne kræfter i form af Ulrik Jørgensen, der er startet som Area Sales Manager.

Frigiver arbejdskraft til andre opgaver

”Vores vækst på det danske marked er støt stigende, men potentialet er fortsat enormt. Både mellemstore og store virksomheder har brug for at optimere deres interne logistik, da det kan bidrage til at forbedre deres konkurrenceevne og bruge deres medarbejdere mere effektivt. Vi har både brug for at kunne udbrede kendskabet og understøtte kundernes behov, og de forstærkninger vi har lavet i forhold til forhandlerkæden og internt, kommer til at hjælpe os med at styrke vores position her i Danmark,” siger han.

MiR’s mobile robotter kan i fremstillingsvirksomheder bruges til at frigive tid til medarbejdere, som kan udføre mere værdiskabende opgaver.

”I den danske robotbranche er vi gode til at stå på skuldrene af hinanden og skabe synergier, der løfter hinandens forretninger. Jeg glæder mig meget til at samarbejde med MiR om at skabe sunde danske arbejdspladser med effektiv logistik. Sammen kan vi levere nye produktivitetsfremmende løsninger til danske industrivirksomheder,” siger Thomas Gøtke, Technicon.

Tilføj en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Markerede felter skal udfyldes *

*

200-125   300-075   210-260   210-060   300-115   100-105   300-101   400-101   300-320   300-070   300-206   200-310   300-135   300-208   810-403   400-050   640-916   642-997   300-209   400-201   200-355   352-001